- صفحه اصلی
- محصولات
- ماشین آلات اصلی تولید آرد کامل
ماشین آلات اصلی تولید آرد کامل
نسل جدید آسیابانی با دستگاه تولید آرد کامل سویلان
تعریف آرد کامل (WWF)
آرد گندم کامل به آردی گفته می شود که تمام اجزای دانه ی گندم، اندوسپرم یا همان مغز، جوانه پنهان و سبوس را شامل می شود. در واقع در طرز تهیه آرد گندم کامل هیچ یک از اجزای آن طی فرایند تبدیل گندم به آرد از آن جدا نمی شود. سبوس موجود در آرد گندم از تکامل گلوتن جلوگیری می کند و در نتیجه محصولی که با آرد کامل تهیه می شود سنگین تر از محصولی است که با آرد سفید تهیه می شود
این آرد به دلیل دارا بودن سبوس زیاد قهوه ای رنگ است. پروتئین این آرد از لحاظ ارزش غذایی بسیار مقوی و مغذی بوده و انرژی زیادی تولید می کند. سبوس یا همان پوسته ی خارجی گندم بیشترین میزان پروتئین را نسبت به سایر قسمت های گندم دارد. نان کامل که از آرد گندم کامل تهیه شده است به علت اینکه هر سه لایه گندم ( سبوس ، دانه ، آندوسفر) در آن حفظ می شود سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین B6 ، ویتامین E ، نیاسین ، منیزیم ، منگنز ، آهن ، روی ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، کروم ، امگا ۳ ، امگا ۶ ، اسید فولیک و آنتی اکسیدان می باشد و رنگ تیره تری دارد .
توسعه صنعتی آردهای گندم کامل کاملاً جدید است و به دلیل مزایای سلامتی کشف شده در سبوس ، پروتئین های جوانه ای و فیبرهای غذایی برای سلامتی به کار می رود. امروزه چین ، هند و ایالات متحده از تولید کنندگان اصلی گندم در جهان هستند.
دستگاه آرد کامل سویلان میتواند آرد کامل با حفظ ویژگیهای ساختاری و ارزش غذایی دانه گندم و بدون نیاز به دستگاه الک، تولید نماید .
مزایا و ویژگیهای دستگاه آرد کامل سویلان (SEVILAN):
1- میتوان در یک مرحله آرد کامل را تولید کرد
2- دمای خروجی آرد 34 الی 40 درجه سانتیگراد است
3- راندمان 100 درصد در تولید آرد
4- آرد کام شامل سبوس درشت نمی باشد
5- در فرآیند تولید آرد نمیسوزد
6- ایجاد سبوس میکرونیزه در آرد
7- مقاومت سایشی بالا
8- نیاز به فضای اندک جهت تولید
9- نصب آسان و هزینه تعمیر و نگهداری پایین
تجهیزات جانبی مورنیاز:
1- فن پنوماتیک
2-سیکلون
3- جت فیلتر
4-انبار بسته بندی
قدرت دستگاه (کیلووات) |
مقدار فضای مورد نیاز (مترمربع) |
ظرفیت دستگاه (کیلوگرم در ساعت) |
ردیف |
52 |
8 |
500-600 |
1 |
84 |
10 |
1000-1200 |
2 |